AGN - Anunt oficial al planului de actiune pentru Romania


Dupa cum unii dintre voi deja au aflat si vazut, video clipul official al nostru a fost postat, in premiera mondiala.

http://www.youtube.com/watch?v=_yYlt58loxI (cu sunet) subtitrat in romana



Cu mare entuziasm, vom impartasi aici cu voi toti, ceea ce a inceput ca un vis cu multi ani in urma, apoi planificat iar acum in decurs de manifestare. Suntem o misiune globala, bazata pe SOLUTII si ACTIUNE POZITIVA.

Primul lucru ce trebuie impartasit aici este de ce Awaken Global Network nu poate fi desfasurat decat ca o miscare civila, GRASS ROOTS, a oamenilor din intreaga lume si nu sub forma unei organizatii oficiale, traditionale.

Motivele sunt simple si evidente: nu mai simtim ca puterea si responsabilitatea de a ne vindeca si schimba pe noi si ajuta lumea, planeta, sta in mainile si controlul altcuiva IN AFARA NOASTRA.

Noi, cetateni planetari, suntem LIBERI, atotiubitori, treziti, fiinte spiritual create divin in corpuri umane care am ales sa fim aici, chiar in aceste momente si timpuri fara paralela istorica, de transformari la nivel individual, colectiv, planetar, galactic si universal, pentru fiecare suflet care respira si traieste pe aceeasi planeta.

AGN are centrul de baza in Ontario, Canada. A inceput sub forma unui vis, viziuni si jurneu ale unui singur suflet, dorind sa creeze o lume mai buna in jurul sau. Initial, am acumulat orice piesa informativa necesara astfel incat sa incep proiectul pe cai oficiale, intentionand a o inregistra ca “organizatie globala nonprofit”. Dar, din pacate, nu mi-a luat mult sa aflu despre aceasta varianta, de a lua ruta “oficiala”, ca fiind extrem de scumpa, anevoioasa, plina de restrictii si legi absurde.

Cea mai mare problema intampinata, a fost ca legile facute de om pt. astfel de organizatie, nu ne-ar fi permis sa ne desfasuram larg, in multiple modalitati si TEME de a ajuta si am fi fost obligati sa acoperim NUMAI 2 arii (educatie si mediu inconjurator de exemplu). Asta nu ne putea avantaja deoarece noi acoperim mai mult de 2 arii prin care vom ajuta.

In al doilea rand, o organizatie non profit (cata ironie), ca de altfel si una caritabila pt. profit, necesita sume/fonduri mari care sa acopere costuri legale, salariile membrilor si directorilor de bord, cu titluri sofisticate, ceea ce ne-ar fi ingreunat considerabil posibilitatea de a folosi aceleasi fonduri in a ajuta misiunea in loc sa fim nevoiti sa platim salarii mari si inutile.

In al treilea rand, ca si organizatie oficial inregistrata, nu ni s-ar fi permis sa DONAM propriile produse (de vindecare pe cai alternative), cumparate la ENGROSS si am fi fost obligati sa le cumparam la pret de piata, ca sa nu se creeze “conflict de interes”

Ca atare, fiind confruntati cu atatea restrictii limitante si cheltuieli enorme si ne necesare, am realizat ca SINGURA cale este sa o facem sub forma de misiune CIVILA, GRASS ROOTS, prin liber arbitru (cum e déjà la moda pe la scala globala).

Pe masura ce am continuat sa-mi impartasesc viziunea cu alte minti si inimi care gandesc si simt similar, inainte de a contempla si aprofunda ce si cum trebuie procedat mai departe, am inceput sa atrag alte si alte proiecte misiuni partenere, cu planuri uimitor de asemanatoare dar si deosebite, catre aceeasi viziune: de a face o cat mai mare diferenta si a atinge pozitiv cat mai multe vieti si de a ajuta Mama Pamant.

Ca urmare, visul, dorinta si planul de actiune ale unui singur suflet de a ajuta lumea, devine unul al multor altora.

Dedesubt, detaliez ce planuri specific e de ACTIUNE am pregatit. Speram ca le veti primi cu acelasi entuziasm si placere, pe care noi le-am simtit cand le-am creeat si asternut aici.

AGN prezinta lumii, cu entuziasm, o metoda nou nouta, rEVOLutionara , ca oamenii sa se ajute intre ei foarte usor. Accesibila majoritatii si tuturor care simt si doresc sa influenteze pozitiv lumea din jur.

Prin acest unic si nou concept in lume, avem potentialul de a co-creea si dobandi MARI si pozitive realizari, cu FOARTE PUTIN la nivel individual dar potential de reusita ENORM la nivel colectiv.

Acest concept metoda are potentialul de a devein cea mai inovativa metoda care are puterea de a acoperi intreaga lume in cativa ani scurti.

Conceptul este denumit: DAND… PRIMIND… IMPARTASIND (GIVE, RECEIVE, SHARE)

Se mai numeste: AJUTATI ca sa FITI AJUTATI ca sa PUTEM AJUTA IMPREUNA PLANETA


Cum exact se va desfasura?

In loc de DOAR a dona sau DOAR a cumpara sau DOAR a impartasi, vom FACE SCHIMB (TRADING)

CUM si DE CE?

Concept si fapte #1 (A DA):

De cate ori cineva doneaza orice suma unei organizatii, SINGURUL lucru primit inapoi este un multumesc sau un tricou precum si promisiunea ca “donatia ta va fi folosita integral cauzei respective”. Cei care doneaza marilor organizatii au INCREDERE si SPERANTA ca banii sai greu castigati de obicei, vor ajunge in maini bune si folositi ca atare. Realitatea trista la care oamenii se trezesc din ce in ce mai mult este ca multe din aceste organizatii official internationale si asa numite reputabile, folosesc majoritatea fondurilor donate ca sa-si finanteze stiluri de viata luxoase si extravagante, pentru castiguri personale si salarii exagerate pentru “membrii si directorii bordului”. Ceea ce transforma organizatia respectiva intr-o corporatie, nemai functionand ca organizatie CARITABILA decat cu numele.

Concept si fapte #2 (A PRIMI):

In ziua de astazi, de obicei, ca sa PRIMIM ceva MATERIAL trebuie sa cheltuim bani.

Deasemenea, daca cineva doreste sa ajute o organizatie sau o cauza, din nou, trebuiesc cheltuiti bani. Deci, daca dorim sa le facem pe amandoua, cheltuim bani de 2 ori. O data cand CUMPARAM si a doua oara cand DONAM.

Aceste observatii simple dar profunde, odata ce le-am realizat si constientizat, impreuna cu cele expuse mai sus precum si cu viziunea mea si marturisind masele de oameni care se trezesc in lume, in timp record, au pus bazele conceptului AGN, practic peste noapte.

Concept si fapte #3 (A IMPARTASI): este Concept #1 si Concept #2 COMBINATE

CUM AR FI DACA:

In loc de a se dona o suma, mica sau mai mare, cu NIMIC primit in schimb, in afara de o promisiune oarba, putem primi in schimbul DONATIEI, un OBIECT MATERIAL FOARTE VALOROS, care ne-ar oferi beneficii de sanatate continue, pentru mine si familie , pe care nu se poate pune un pret anume, OBIECT MATERIAL pe care dealtfel, daca l-as fi cumparat, ar fi trebuit sa cheltui din nou, cam aceeasi suma pe care am si donat-o mai inainte.

Ex: daca donez $100 oricarei organizatii caritabile SI daca vreau sa cumpar IN PLUS un sistem de facut apa alcalina portabil sau o centura cu energie Far Infra Red pentru uz personal, care m-ar costa inca aprox. $100, va trebui sa cheltui astfel, $200.

Dar, CUM AR FI daca:

O singura $100 le-ar indeplini pe AMANDOUA? Ajutand (dand) SI procurandu-mi ceva FOARTE VALOROS (Primind). Si, acea $100 a mea, ar fi reinvestita efficient in ALTE obiecte materiale la fel de importante/valoroase pt. sanatate, la pret EN GROSS, care, DONATE locurilor unde este cea mai mare nevoie de ele, vor ajuta la VINDECAREA CELOR DIN JUR, RAPID SI CONTINUU (Impartasind)?

Clipa in care am inteles potentialul unui astfel de concept, cu aplicatii cat se poate de practice si realizabile, a fost mare deoarece abia asteptam sa impart aceste “revelatii” cu lumea din jur.

Dat fiind ca in ultima perioada am fost foarte ocupati, facand legaturi si conectii cu asociatii si partenerii nostri internationali si din Romania, punand la cale proiectul in detalii, vom folosi blogul nostru

http://awaken-global-network.blogspot.com

precum si Facebook dar si alte retele social network in a comunica si documenta mesajele noastre, pasii de actiune in continuare si rezultatele obtinute, testomoniale (poze si video) pas cu pas.

Site-ul nostrum official va fi creeat candva mai tarziu pe parcursul acestui an.

Majoritatea produselor noastre (bazate pe tehnologie veche si noua, denumite ZERO POINT, NANO, QUANTUM), folosite prin aceasta misiune civila, in a ajuta orice forma de viata si planeta sa se autovindece, care vor fi donate unde va fi cea mai mare nevoie si totodata oferite in schimbul donatiilor, celor care doneaza, fac parte din tehnologiile viitorului pentru asistarea organismelor la autovindecare, si informatii detaliate despre ele pot fi aflate din website-ul produselor noastre. http://www.wandourworld.ca/index.html

Cuvantul CHEIE este AUTOVINDECARE. Cateva din produsele care apar in site dar si obtinute prin alti suppliers, pot beneficia egal oamenii, animalele si plantele. Cu alte cuvinte, ORICE forma de viata.

Majoritatea deoarece vor fi cateva alte produse de care va fi mare nevoie, cum ar fi SUPERFOODS care vindeca (pt. copii, oameni in varsta si animale) sau device-uri de energy medicine, care nu sunt oferite direct prin site-ul nostru ci prin alti suppliers de unde vom cumpara din donatii, cantitati mai mari, la ENGROSS.

NUTRITIA, CALITATEA APEI PE CARE O BEM SI NIVELUL VIBRATORIU ENERGETIC la care functionam ne afecteaza fiecare aspect al fiintei noastre FIZICE si NON FIZICE.

CUM exact vor fi donatiile folosite si CE exact fiecare donator va primi in schimbul donatiei?

Precum mentionat mai sus, scopul misiunii AGN este divers si mare, continand o gama bogata si foarte interesanta de a ajuta.

1) Donand produse de autovindecare FREE ENERGY (NANO, QUANTUM, ZERO POINT Energy), energy medicine, ionizatoare de apa, superfoods: copiilor, oamenilor in varsta si animalelor http://www.youtube.com/watch?v=EpGqRbK9Yvc (Pet Pain Relief with Zero Point Energy Wand) in orfelinate, case de batrani neprivilegiate http://www.youtube.com/watch?v=34Aa0IUQxOg&feature=related si adaposturi, unde este cea mai mare nevoie. Simtim si stim ca odata ce aspectul de NUTRITIE, HIDRATARE SI VIBRATIE ale partilor fizice si non fizice ale noastre primesc atentia si ingrijirea adecvate, AUTOVINDECAREA la majoritatea nivelelor, se va desfasura in timp record, considerand ca original, corpul nostru a fost conceput DIVIN PERFECTsi echipat cu tot ce-i trebuie ca sa se vindece singur, daca aceste conditii sunt continuu mentinute.

2) Donand ORGONITE de calitate superioara pentru zonele cu ape poluate si cele despadurite in ajutorul mediului inconjurator de a isi curate apele si reface eco sistemul dat fiind ca ORGONIT-ul este cunoscut pentru calitatile sale miraculoase in a curata poluarea electromagnetica, a apele poluate si de a ajuta orice forma de viata in a se reface rapid . http://www.youtube.com/watch?v=ChcmCEHSu6g Orgonite - effects of orgon on vegetables, animals and water

3) Donand centrelor de detentie juvenila, carti care trezesc, ajuta,inspira in vindecare spirituala, precum ANASTASIA, http://www.ringingcedars.com/ (inspirati de ce a avut loc in Rusia, unde mii de vieti ale detinutilor care au citit seria ANASTASIA, s-au transformat peste noapte in vieti positive, folosite benevol in a contribui social, pentru binele tuturor, pline de iubire si armonie. Se stie ca motivul principal al agresiunii si violentei in societate sunt cauzate de lipsa de afectiune parinteasca si sociala, lipsa de Iubire. Totodata, prin proiectul nostru vom ajuta raspandirea miscarii globale WORLD PEACE DIET, care este cotata ca fiind cea mai importanta carte a secolului 21 dat fiind ca prin ea, stiintific, Dr. Will Tuttle care si-a luat doctoratul demonstrand conectiunea directa intre agresiunea directa si indirecta (consumerism) a omului fata de animale prin consumul de produse din surse animale si apoi agresiunea omului fata de om, a inceput valul de transformare globala in directia unui stil de viata complet diferit care incorporeaza sanatatea fizica si spirituala, prin consumul mancarurilor fara produse din surse de animale. UNIMEA omului cu celelalte forme de viata coexistente pe planeta noastra se va transforma in UNIMEA oamenilor si vom creea cu adevarat PACE pe pamant. WORLD PEACE DIET. http://www.worldpeacediet.com/

4) Sustinand proiectul filmului documentar REGASIREA INTERIOARA, care promite dupa cum am observant din clipurile promo, a deveni cel mai bine creeat documentar de vindecare spirituala pentru omenire din acest secol, cu un impact profund la nivel de constiinta colectiva globala si universala, prin spiritual artistic absolut divin, manifestat de talentatul Gabriel Vasilescu, in fiecare video clip si realizari de film artistice ale sale. Un astfel de film, prezentat mondial, va aminti lumii intregi de valorile inestimabile romanesti, generos impartasite cu toti.

5) Sustinand proiectul S.O.U.L Academy http://www.soulacademy.ca/ si mesajul lor de Service! Oneness! Unity! Love! pentru planeta noastra si toti locuitorii ei.

AGN va mai fi totodata afiliat cu alte proiecte comunitare pentru umanitate, inclusiv autosustenabilitate prin creerea si implementarea a noi metode de a cultiva si creste mancare BIO , atat in zone rurale cat si urbane

INAINTE DE EDUCATIE si celelalte tipuri de cauze, consideram ca sanatatea sufleteasca, mentala si fizica sunt elemente de baza si cele mai necesare ca fiecare fiinta sa poata trai LIBERA, FERICITA, sa creeze si prospere. Deoarece fara sanatate ORICE altceva isi pierde sensul. RESTUL, poate fi creeat IN JURUL acestui aspect important, intr-o lume SANATOASA, LIBERA si FERICITA.

Si acesta este programul DONATIILE in SCHIMBUL produselor:

Donatiile vor fi anuale. Nu putem oferi chitante pentru taxe, nefiind o corporatie oficial inregistrata si doar o miscare civil umana(GRASS ROOTS). Donatiile pot fi facute prin paypal, folosind marhire@gmail.com ca adresa email, sau prin Western Union, in dolari Canadieni , pe numele: Manuela Arhire sau comandand direct prin site-ul nostru de produse : www.wandourworld.ca impreuna cu un mesaj email suplimentar, specificand: DONATIE AGN, suma donata si descriere de produse dorite din site, in schimbul donatiei. Aceste amanunte mai apar si in notificarea oficiala a comenzii prin sistem automat dar trebuie specificata si printr-un email separat ca sa putem face diferenta intre donatii si comenzi normale. Daca multe donatii vor fi trimise prin site-ul de produse, atunci guvernul Canadian isi va vrea portia de taxe, dat fiind ca donatiile prin site vor aparea ca si o vanzare de produs normal. Miscarea noastra, fiind una civila si faptul ca locurile unde vom dona nu ne vor da chitante de recuperare a banilor prin sistemul de taxe, va fi nevoie ca suma necesara de achitare a taxelor in Canada, pe banii proveniti din donatiile prin site-ul produselor, sa fie pusi deoparte si achitati, ca sa ne putem desfasura in liniste, mai departe. Pe langa taxe, o alta mica portie lunara se va mai pune deoparte ca sa acopere o parte din timpul necesar procesarii comenzilor, donatiilor, expedierilor, comenzi produse (restul timpului fiind voluntariat).

Nu avem personal salariat si nu operam dintr-un spatiu commercial care necesita chirie in plus, electricitate si cheltuieli suplimentare. Totul fizic este facut deocamdata de o singura persoana, de acasa. Voluntarii care ne ajuta in traducerea materialelor primesc acelasi tip de produse de autovindecare, in schimbul timpului lor voluntariat misiunii. La fel va fi si cu viitorii voluntari care se vor oferi sa ajute proiectul cu amplasarea de orgonit in zonele despadurite si cu ape poluate din Romania, precum si cu voluntarii care vor creea video testimoniale pentru proiect.

In afara acestor aspecte, fondurile donate vor fi folosite INTEGRAL pentru proiect. Deci, dupa cum veti observa donatiile vor fi ANUALE.

1) Se dau: $60 ($5/luna)

Se primeste: ORICARE (alegere personala) din produsele SUB $60 existente in site-ul de produse



2) Se dau: $100 (aprox. $8/luna)

Se primeste: ORICARE (alegere personala) din produsele PESTE $60 existente in site-ul de produse



3) Se dau: $150 ($12,50/luna)

Se primesc: UNUL (alegere personala) din produsele SUB $60 si un al DOILEA din PESTE $60 existente in site-ul de produse (2 PRODUSE TOTAL)



4) Se dau: $200 (aprox. $17/luna)

Se primesc: DOUA produse de PESTE $60 sau UNUL de peste $60 si DOUA de sub $60/alegere personala (2/3 PRODUSE TOTAL)



Secretele de reusita ale acestui program sunt: conceptul de DONATE/TRADE, LIPSA de nevoie legala de a mai plati salarii si reprezentanta legala unui personal de corporatie oficial inregistrata ca “organizatie caritabila” precum si puterea de procurare a produselor din donatii, la EN GROSS, din banii donati in schimbul produselor, ramanand INDEAJUNSE fonduri pt. a fi reinvestite in produse si proiect.

Unde-s multi puterea creste!

Pentru fiecare $50 sau $100 donati peste cei $200/an, se vor primi produse aditionale, din site, la proprie alegere, potrivite donatiilor pe modelul de sus, din inventarul current si cel viitor, unde noi produse vor fi adaugate, in gama mai larga, tinand pasul cu noutatile ce apar pe piata in acest domeniu de produse. Pentru fiecare an additional prin care participati la proiect, se va continua pe acelasi model de DONATE for TRADE, cu optiunile de a primi orice combinatie preferata, alcatuita din produsele de la inceput si cele ce vor fi adaugate pe parcurs.


Deci, partea de A DA si de A PRIMI este aproape acoperita in acest material. APROAPE, deoarece am acoperit aspectul fizic al programului. Dar pe langa el, mai exista si cel non fizic, ce este de fapt SI MAI RELEVANT deoarece cuvintele sunt limitante in a exprima beneficiile si implicatiile spirituale si karmice ale unui astfel de proiect. Nu exista LIMITA la cat de MULT putem face cu atat de “putin”. Cuvantul cheie aici este UNIMEA. Si acest aspect, cuprinde esenta misiunii noastre care este si al treilea aspect: A IMPARTASI (sharing)

Dat fiind ca A IMPARTASI este cel mai relevant aspect al proiectului.

Acest mod de a ajuta este un mod foarte puternic de a avea un impact pozitiv in jurul tau deoarece pe langa multitudinea de binefaceri potentiale vizibile, prin acest sstem de participare anuala, repetata, produsele obtinute in schimbul donatiilor, pot deveni cele mai semnificative CADOURI pentru cei iubiti din familiile noastre, prieteni, si colegi, oferite la sarbatori, ocazii speciale, zile de nastere. Ce alt cadou in afara celui de SANATATE poate fi mai beneficial si apreciat? Nu exista un mod mai nobil de a ajuta lumea, planeta si pe cei din jurul nostru, de a fi sanatosi si fericiti. Si toate astea, implicit, ne ajuta pe noi insine sa fim fericiti. Cuvantul cheie: UNIMEA.

Totodata, speram sa atragem, prin retelele sociale, proprietari de business, ca sponsori ai proiectului. Pentru donatii mai mari, in afara produselor pentru autovindecare dorite, fiecare business care sponsoreaza proiectul, va beneficia de spatiu de reclama pentru business-ul sau, nu numai in blogul current si website-ul viitor dar totodata va fi mentionat pe lista de sponsori ai filmului REGASIREA INTERIOARA

http://www.youtube.com/watch?v=aSJDsNyG5m0

film creeat in stilul filmului “The Secret” dar bineinteles cu propriile si unice adaosuri artistice, create de briliantul producator de film artistic si video, Gabriel Vasilescu, a carui arta este foarte cunoscuta in Romania si nu numai .

In multe aspecte, noi adultii am ramas copii in suflet si a PRIMI ceva, nu numai a DA, ne face o deosebita placere, indiferent de modestia noastra de adulti si obisnuinta ne a DA mereu cand ni se cere sau nu, FARA A “PRIMI” CEVA IN SCHIMB, EVIDENT, IN ACELASI MOMENT.

Prin acest program deosebit, speram ca vom planta seminte de bucurie in cat mai multe suflete, simtindu-ne bine nu numai cand DAM dar si cand PRIMIM. Viata insasi este cel mai mare cadou Divin si pe langa darurile de la Dumnezeu de care uitam sau le luam pe gratis de multe ori, nu strica sa mai primim si cate altceva care au ca scop sa ne reaminteasca de faptul ca SUNTEM APRECIATI si IUBITI.

Daca numai 5,000 de oameni vor dona $100/an, ne vom permite MII de produse si carti pt. a le dona unde este cea mai mare nevoie iar cu ajutorul potentialelor businessuri sponsorizante, putem sustine si dezvolta acest proiect intr-un mod care ne depaseste imaginatia si asteptarile.

IN FIECARE AN, FOLOSIND ACELASI PROGRAM SI ACELASI SISTEM PUTEM AJUTA MII, ZECI DE MII DE SUFLETE SI LOCURI DIFERITE.

O alta FRUMUSETE a acestui program este ca anumite produse de sanatate prin autovindecare, pot fi folosite in modalitati foarte economice si eficiente, deoarece, bine ingrijite, pot dura o viata intreaga si totodata, pot fi intrebuintate COLECTIV, de mai multi deodata.

Motivul pentru care proiectul a inceput in Romania este ca aici consideram ca este nevoie de cel mai mult ajutor din intreaga Europa. Iar restul planetei, unde este nevoie, deocamdata, se primesc ajutoare considerabile si proiecte mari sunt in plina desfasurare, in rezolvarea problemelor de sustenabilitate si sanatate.

Totodata, Romania detine inca niste comori inestimabile pentru planeta, ca forme de relief si locuri naturale care trebuiesc ajutate sa se refaca si protejate.

In Romania, exista cel mai mare numar de orfani din Europa.

Unul din partenerii nostrii, “Humanity Team Romania”, a initiat déjà un program excelent de readaptare sociala si educatie pentru orfanii care ating majoratul si la care AGN poate contribui prin carti si nu numai.

In Romania, exista cel mai mare numar de batrani, saraci si bolnavi care pot fi ajutati prin produsele de autovindecare.

In Romania, exista cel mai mare adapost de caini din intreaga lume, salvati de pe strazi si tratati medical cu peste 4,000 de caini care pot primi surplus de ajutor in a se vindeca mai rapid prin anumite produse donate de AGN..


Romania a fost foarte generoasa cu intreaga lume, prin resursele sale de minti briliante si suflete deosebite. Ea merita pe deplin sa fie ajutata cat mai mult deoarece a suferit cel mai mult din intreaga Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=1SVTsqdhedM A world without Romania


Speram sa va conectati cu noi, prin spatiul sacru al inimii si percepe uriasul potential si impact pe care un astfel de proiect, program, misiune, il poate avea. Pentru fiecare din noi si pentru TOTI deodata. Speram ca dupa ce va conectati, sa va alaturati acestei miscari A NOASTRA, globala, nationala prin a invita cat mai multi prieteni, membrii de familie, colegi si cunostinte, sa se alature noua

Am inteles acum multi ani, ca numai dupa ce voi face eforturi mari in a ajuta cat mai multe suflete sa se vindece, PROPRIA MEA vindecare sufleteasca va incepe cu adevarat. Asta pentru ca SUNTEM CONECTATI printr-un material invizibil si ne palpabil degetelor fizice dar cat se poate de REAL deoarece il simtim clipa de clipa, fiecare din noi. Se numeste material DIVIN sau IUBIRE.

Fiecare emotie, sentiment, gand, traire, dorinta indeplinita sau neindeplinita, cuvant si fapta PERSONALA afecteaza INTREGUL. Daca toti din jurul meu sufera, cum ma pot eu simti BINE? Dar daca TOTI din jurul meu sunt BINE, cum ma pot eu simti ALTFEL? Vindecarea noastra, individuala, colectiva, planetara, a tuturor fiintelor vii, apartine a NOASTRA ca responsabilitate si contract spiritual la care am semnat inainte de a veni aici. NEFORTATI de nimeni ci doar inrolat benevol.

Am venit cu totii aici ca studenti, invatatori, gardieni, ghizi si vindecatori. Ai nostri si Mamei Pamant care are nevoie de noi mai mult ca oricand, sa o ajutam asa cum si ea ne-a ajutat pana acum si in continuare, oferindu-ne prin bunatatea ei infinita si Divina, adapost, hrana si iubire prin atata frumusete si generozitate, aparandu-ne de rele.

UNIMEA este cuvantul cheie.

Veti gasi, fiecare din voi aici, cate ceva preferat in a ajuta: fie ca va fi mediul inconjurator, copiii, oamenii batrani si bolnavi, animalele, vindecare spirituala prin puterea artistic a filmului. Nu au fost niciodata timpuri mai potrivite si fertile in a face o MARE diferenta cu PUTIN!

Va multumim din suflet si cu recunostinta pentru timpul acordat acestui material si speram ca vom co-creea ce va putea deveni cel mai interesant jurneu al vietii noastre! Viitorul este aici si in mainile noastre.

Partenerii, asociatii si cei care ne-au inspirat in aceasta misiune proiect:

Gabriel Vasilescu
http://regasirea-interioara.blogspot.com/

Catalina Sursilov
http://humanitysteam.ro

http://arcsa.blogspot.com/ Marian Mario

http://www.energiialternative.net/

http://orgontech.net/

Ligia Pop
http://www.romaniagoesraw.com/

Shiri Joshua
http://www.soulacademy.ca/


Dr. Will Tuttle
http://worldpeacediet.org/

http://www.circleofcompassion.org/


http://www.davidwolfe.com/

http://www.ringingcedars.com/ ANASTASIA

http://www.freehugscampaign.org/

http://www.youtube.com/watch?v=t5VcOGn_2Eo&feature=related Leija Turunen

http://www.youtube.com/watch?v=bod2bI5e2go&feature=related Felipe Sparx29

http://www.childrenofthesun.org/

http://www.healingsfromtheheart.net/


SI

Video clipul nostru oficial http://www.youtube.com/watch?v=_yYlt58loxI

Pagina noastra de produse http://www.wandourworld.ca/index.html

Blogul nostru http://awaken-global-network.blogspot.com/

Pagina internationala Facebook AGN http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_153911471285843

Pagina Facebook AGN Ro http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_131854030208094

Pentru intrebari suplimentare rugam trimiteti un email la marhire@gmail.com

Manuela Arhire si echipa AGN si AGN Ro
Ontario
Canada

Niciun comentariu: